Det mycket kända lottospelet EuroJackpot

När det kommer till att delta i lottospel har man riktigt många valmöjligheter att överväga. Med tanke på att det numera finns ett så stort antal svenskar som deltar i lottospel är det inte konstigt att alltfler spel börjar krypa upp. Om man är i processen av att välja vilket lottospel man egentligen vill satsa på kan det vara värt att rikta sig mot det allra kändaste lottospelet som finns. Vi talar självklart om EuroJackpot.

Hur går EuroJackpot till?

Om man vill motta djupgående information kring EuroJackpot kan man enkelt ta en titt på följande länk: https://www.lottospel.one/eurojackpot/. Såsom namnet avslöjar kommer detta lottospel från Europa och är mycket enkelt att delta i. Allt man behöver göra är att bestämma sig för fem olika nummer som ska ligga på mellan 1 och 50. Därefter ska man även ta beslut kring två olika stjärnnummer.

Redan nu kan det vara guld värt att motta ett tips eller två. När man väljer sina nummer än det nämligen bäst att ta nummer som ligger på mer än 31. Det är vanligt att spelare väljer sina nummer efter siffror som motsvarar ett visst speciellt datum i deras liv. Om man då väljer ett nummer som inte kan motsvara ett datum har man en större chans att bli ensam om sin potentiella vinst. För att kunna ta hem den stora jackpotvinsten till att börja med ska man ha alla sju rätt. Om man lyckas få ett par nummer rätt – men inte alla – har man ändå tillgång till lite mindre priser.

Dragningarna och vinsterna

Den minsta jackpoten ligger på 10 miljoner euro, vilket givetvis är en riktigt hög summa. Den person som har kammat hem den största vinsten någonsin hos EuroJackpot fick hela 850 miljoner kronor. Man kan förvänta sig att dragningarna sker varje fredag i Helsingfors, vilket är bra för alla de svenska spelarna. Detta betyder ju nämligen att dragningen äger rum under en tid som passar bra för oss. Om man vill slippa att hela tiden köpa nya rader är det möjligt att prenumerera på en rad under en viss tidsperiod.